Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak víte, že nebýt revoluce na Kubě a v Československu, tak by nebyly zničeny jiné životy a majetky ještě ve větším rozsahu?

0 1
možnosti
Foto

A52l82e24š 30M47e70r85t26a

27. 11. 2016 10:11

Pane poslanče než něco pustíte do médií tak si ověřte informace. Sestra Tereza jistě měla velké srdce, ale za pár let si na ní vzpmena jen pár katolíků. Fidel Castro se zapsal nejen do dějin regionu, ale celého světa a je to jistě osobnost, která spolu tvořila historii 20. století. Nyní pár čísel ke kubánské zdravotnické pomoci zemím třetího světa. Kubánští lékaři provedli 1,5 mil. očních operací ve 33 státech LA, Kubánci založili 9 lékařských škol v zemích třetího světa, v roce 2006 studovalo lékařství v Havaně 24 600 zahraničních studentů ze 60 zemí světa, v roce 2012 působilo v 68 zemích světa 41 000 kubánských lékařů což je více než na pomoc třetímu světu vyslaly země sdružené v G8, odhaduje se, že kubánci ve třetím světě zachránili 1,6 miliónu životů a vyléčili 85 mil. lidí (Kirk 2012: 79). Vy vydíte Fidela omezeným, ideologickým pohledem. Mám za to, že země třetího světa ho vnímají zcela jinak.

3 2
možnosti
MJ

A byl jste někdy v Havaně?

1 1
možnosti
SM

Heartfelt condolences on sad demise of Cuba's revolutionary leader, former President & friend of India, Fidel Castro, Said Indian President Pranab Mukhargee.

0 0
možnosti
PS

Karma! Máte pravdu. Vrah a diktátor Castro si nezaslouží takový prostor v médiích. Kdyby se radši zmínili o palestinském svinstvu když podpálili Izrael a ještě to na internetu oslavovali!

6 2
možnosti
PS

Karma! Máte pravdu. Vrah a diktátor Castro si nezaslouží takový prostor v médiích. Kdyby se radši zmínili o palestinském svinstvo když podpálili Izrael a ještě to na internetu oslavovali!

1 1
možnosti
Foto

Kterou politickou stranu zastupujete, pane poslanče?

Abych věděl, koho nevolit.

1 7
možnosti
PS

A kdyby komunisty , přestal by jste je konečně volit?

4 1
možnosti
JK

Ano, mnoho lidí má krátkou pamět a zapomíná na masové rozkrádání politiků a jejich kumpánů v 90 letech.

2 3
možnosti
LB

Kdo nám ty politiky a jejich kumpány masově rozkrádal? :-)))))))))))))

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 631x
Vedle toho, že jsem poslanec, jsem také a především farmářem nebo-li člověkem fakticky podnikajícím v zemědělství a potravinářství, produkující regionální mléčné potraviny na své farmě Milknatur. Události posledních dnů související s vývojem na zemědělském trhu, především pak v oblasti mlékárenství v rámci EU, mě nenechávají klidným. Ukončení mléčných kvót, negativní dopady ruských sankcí a hlavně dlouhodobá likvidace živočišné výroby v ČR, jsou jedny z problémů, které výrazně přispěly k dnešnímu kritickému stavu na trhu s mlékem a potravinami vůbec. Bez zvířat se zemědělství dělat nedá. Bude klesat úrodnost půdy a narůstat povodně a sucha, a to ovlivní kvalitu životního prostředí. Souvislosti, jak vše souvisí se vším, najdete na mém blogu. A nejen to. 

Seznam rubrik