Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obávám se, že máte pravdu.

1 0
možnosti
AG

A58l57e53x 47G45r58e14g94o36r

12. 10. 2015 15:52

Pane poslanče, mohl byste objasnit, které vojenské nebo zbrojní velmoci máte na mysli?

Jediná velmoc, za kterou opravdu trochu a jen v něčem pokulhává jsou USA.

Vše ostatní je jen fantasmagorie.

Navíc Rusko má jinou vojenskou doktrínu , než dnešní spolek USA a NATO.

1 1
možnosti
Foto

O ceně ropy a plynu na světových trzích rozhoduje dnes poptávka v Ćině, Japonsku a Indii. Máte snad nějaké zprávy o tom, že v těchto zemích by se úroveň této poptávky měla snížit?

A měli bychom si ujasnit, jaké jsou evropské zájmy v Sýrii? Nebylo by pro nás nejvýhodnější dát ruce pryč od tamního konfliktu a děkovat Rusku, že se tam angažuje a namáčí až po uši?

3 1
možnosti
Foto

Když se Rusko někde angažuje, tak na tom vesměs vydělají hrobníci. Ostuda s Krymem je Putinovi asi málo.

2 1
možnosti
BM

A teď něco objektivního o Americe. Prosím.

Hezký den

1 2
možnosti
PH

Obama, yes, we can.

Putin, yes, we can.

Máte něco proti tomu?

1 0
možnosti
JJ

J61a46n 52J95o44s81k13a

12. 10. 2015 10:19

Nemůžete pane poslanče psát takové věci. Víte kolik nešťastníků u nás čeká, že Putin vyřeší všechny jejich problémy a kromě jiného i levou zadní zachrání Evropu před muslimskými nájezdníky a vy to negujete. Pamatujte si, V.V. Putin je největší, nejchytřejší, nejsilnější a nejčestnější politik a vy berete iluze lidem, kteří už mají na světě jeho Jeho. Chcete aby se třeba JuDr.  Vyvadil ze zoufalství oběsil?;-D

3 1
možnosti
Foto

Jde tu nikoliv o nadšení z Putina, ale o náš evropský zájem.

1 1
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 631x
Vedle toho, že jsem poslanec, jsem také a především farmářem nebo-li člověkem fakticky podnikajícím v zemědělství a potravinářství, produkující regionální mléčné potraviny na své farmě Milknatur. Události posledních dnů související s vývojem na zemědělském trhu, především pak v oblasti mlékárenství v rámci EU, mě nenechávají klidným. Ukončení mléčných kvót, negativní dopady ruských sankcí a hlavně dlouhodobá likvidace živočišné výroby v ČR, jsou jedny z problémů, které výrazně přispěly k dnešnímu kritickému stavu na trhu s mlékem a potravinami vůbec. Bez zvířat se zemědělství dělat nedá. Bude klesat úrodnost půdy a narůstat povodně a sucha, a to ovlivní kvalitu životního prostředí. Souvislosti, jak vše souvisí se vším, najdete na mém blogu. A nejen to. 

Seznam rubrik