Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J22a61r86a 73R74a79n60k

29. 9. 2015 20:01

Pokud byste byl poslancem v Kanade, nemohl byste napsat takovy clanek:-/

1 0
možnosti
ES

Pane autore, jistě máte pravdu. Ovšem od poslance nečekám, že bude sdělovat v blogu svoje pocity a názory, jak to činí prostý občan, ale že donutí ostatní zastupitele konat v zájmu nás všech.

0 0
možnosti
SB

Vaše přirovnání imigramtů ke kukaččním vejcím má něco do sebe, ale skutečnost je ještě nepochopitelnější.

V přírodě onen drobný pěvec netuší, že mu v hnízdě hospodaří kukačka. Avšam v případě přistěhovalců je to jasné každému soudnému člověku, většina lidí už toho má plné zuby, ale přesto není síly na to, aby se změnilo chování politických špiček.

3 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 631x
Vedle toho, že jsem poslanec, jsem také a především farmářem nebo-li člověkem fakticky podnikajícím v zemědělství a potravinářství, produkující regionální mléčné potraviny na své farmě Milknatur. Události posledních dnů související s vývojem na zemědělském trhu, především pak v oblasti mlékárenství v rámci EU, mě nenechávají klidným. Ukončení mléčných kvót, negativní dopady ruských sankcí a hlavně dlouhodobá likvidace živočišné výroby v ČR, jsou jedny z problémů, které výrazně přispěly k dnešnímu kritickému stavu na trhu s mlékem a potravinami vůbec. Bez zvířat se zemědělství dělat nedá. Bude klesat úrodnost půdy a narůstat povodně a sucha, a to ovlivní kvalitu životního prostředí. Souvislosti, jak vše souvisí se vším, najdete na mém blogu. A nejen to. 

Seznam rubrik